Oldalak

Rólam


 

Szeretettel köszöntelek kedves Olvasó!
Ki is vagyok én?

Feleség, keresztanya, ikertestvér és nem utolsósorban Isten gyermeke.

Fontos számomra a keresztény hitem és az, hogy ezt a kincset tovább adhassam a gyermekeknek.

Gyakori látogatója vagyok a hobby boltoknak és a kézműves weboldalaknak. Van egy fából készült meglehetősen méretes ládikám. Rendszerint ebbe gyűjtöm az olyan alapanyagokat (szalagokat, csomagolópapírt, színes gombokat, stb.), amikről többnyire elsőre még nem tudom, hogy mihez is fogom felhasználni, de amikor kipattan a fejemből egy ötlet, a kincsesládámban mindig találok hozzá valami oda passzolót.

Nagyon szeretek készülni a kiemelkedő napokra, fontosnak tartom, hogy megadjuk az ünnepek módját. Boldog vagyok, amikor a saját készítésű ajándékokkal mosolyt tudok csalni a szeretteim arcára.

Külön öröm számomra, amikor mindezt a kicsi keresztfiammal együtt tehetem. A kézműves délutánjaink során jókat beszélgetünk, vidámkodunk, vagy csak csendben tevékenykedünk, feltöltődünk, picit kiszakadunk a túlpörgött külvilágból és megoszthatom vele azt az örömöt és békét, amit a Mennyei Atyától kapok.Mi volt a mozgatórugója, hogy elindítottam a blogot?

Plébános atya több alkalommal is felkért arra, hogy a közösségünkben tartsak kézműves foglalkozást a gyermekeknek az éppen aktuális egyházi ünnepre készülve. Régóta szerettem volna egy olyan oldalt, ahol összegyűjthetem egy „dobozba” az ezen alkalmak során megvalósított ötleteket és külön öröm számomra, hogy mindezt, Loyolai Szent Ignácot idézve, „...Isten Nagyobb Dicsőségére” tehetem! Ezért döntöttem most úgy, hogy nekikezdek a blog írásnak.Mit találsz a blogomon?

Keresztény hitünkkel kapcsolatos könnyen kivitelezhető tárgyakat, ötleteket, amelyeket csemetéddel együtt készíthettek el és közösen készülhettek egyházunk kiemelkedő ünnepnapjaira, az éppen aktuális évszakra vagy megajándékozhatjátok velük szeretteiteket, rokonaitokat, barátaitokat.

Az ötletek nagy része tőlem származik, ha nem, akkor jelzem, hogy az ötlet honnan való. Bízom benne, hogy ha nálam találsz érdekeset, és azt felhasználod valahol, akkor jelzed, hogy ez a blog a forrás.

Email elérhetőségem: katolikus.otletdoboz@gmail.com
A blog elérhető a facebookon: katt ide!
 
Gyere, nézz körül és tarts velem! 😊