Oldalak

2024. június 6., csütörtök

Jézus Szentséges Szíve és Boldogságos Szűz Mária Szeplőtelen Szíve - színező

A Jézus Szíve tisztelet ideje minden hónap első péntekje, a június hónap, valamint főünnepe a pünkösd utáni 2. vasárnapot követő péntek.

Boldogságos Szűzanya a fatimai jelenések alkalmával kérte Szeplőtelen Szívének tiszteletét, különösképpen az engesztelő elsőszombatok tartásával. A Boldogságos Szűz Mária Szeplőtelen Szíve emléknapját Jézus Szentséges Szívének főünnepe után tartja az Egyház.

Ezeket a kézműves ötleteket azért készítettem, mert amikor felvettem a karmelia skapulárét felajánlottam az életemet, önmagamat Jézus Szentséges Szívének és Boldogságos Szűz Mária, Égi Édesanyánk Szeplőtelen Szívének. Arra bátorítok mindenkit, hogy aki még nem ajánlotta fel önmagát és szeretteit Jézus Szentséges Szívének és a Boldogságos Szűz Mária Szeplőtelen Szívének, tegye meg bátran, különösen kérve a békét, a békét a világban, a békét a szívekben. A szív, amit nap, mint nap bizalommal Őrá bízol, kérve a Szűzanya közbenjárását, Ő átformáljamegszelídíti, alázatra neveli, szeretettel, békével és az Ő örömével tölti meg.


Jézus Szentséges Szíve és Boldogságos Szűz Mária Szeplőtelen Szíve


A színező sablonja:








Az ötlet forrása: Kattints ide!