Oldalak

2022. február 23., szerda

Családi program - whorkshop - "Engedjétek hozzám jönni a kisgyermekeket, …, mert ilyeneké az Isten országa.” (Lk 18,16)

"Engedjétek hozzám jönni a kisgyermekeket, …, mert ilyeneké az Isten országa.” (Lk 18,16)

Szeretettel osztok meg Veletek egy személyes törtétetet. 😊 

Szombaton egy nagyon jó hangulatú, különleges workshopon vettem részt. Általában én tartom a kézműves foglalkozásokat a gyerekeknek, ám most fordítva történt. 

A másodikos kis Keresztfiam édesanyám születésnapjára egy kézműves workshopot ajándékozott. Ez a különleges és nagyszerű ajándék az ő ötlete volt, a két kézműves feladatot is ő hozta, a vidám kötött ponponos sapkákat és a busó bábokat is. A szükséges alapanyagokról és mennyiségekről előzetesen listát írt, majd megkérte anyukáját, hogy menjenek el együtt a boltba. Vitte magával a kis listát és mindent beszerzett.

Szombat délután a workshopra az egész családunk hivatalos volt. Keresztfiam az alapanyagokat, a sablonokat, az előzőleg barnára festett fakanalakat előre kikészítette, mindenkinek jutott mindenből. A kézműveskedés során nagyon ügyesen elmagyarázta és megmutatta, hogyan fogjunk hozzá és mindnyájunknak segített külön-külön az elkészítésben.

Kis Keresztfiam nagyon boldog pillanatokat és felejtheteteln élményt szerzett nekünk, büszkék vagyunk rá! 

Remek családi program és szívet melengető, amikor a gyerekek tanítanak nekünk valamit vagy bemutatják tehetségüket az egész családnak, legyen ez akár egy kézműves workshop, egy tánc, ének, bábszínház, bármi. Dicsőség az Istennek! 💖



Workshopon jártam 😊